Welkom op de website van het Jeugd Vakantie Werk Someren-Heide

Een traditie in Someren-Heide is de Jeugd Vakantie Week.
Sinds 1971 wordt in Someren-Heide in de zomervakantie een Jeugd Vakantie Week georganiseerd voor de jeugd op de basisschool.

In de laatste week van de zomervakantie nemen ieder jaar ongeveer 160 kinderen deel aan van allerlei aktivitieiten zoals een sportdag, hutten bouwen, een creadag, speurtochten, enz. En natuurlijk sluiten we de week, en dus de vakantie, af met een gezellige feestavond. 

Voorwoord Jeugd Vakantie Werk 2019

Kan je het je nog herinneren? Het al bijna een jaar  geleden dat jullie mee hebben gedaan aan de vorige Jeugd Vakantie Week. Wij hebben afgelopen periode hard gewerkt om een nieuw en leuk programma voor jullie te bedenken.

We hebben van alles bedacht rondom het thema voor dit jaar; het thema “de JUNGLE”.

Wij gaan ervoor zorgen dat straks in jullie grote vakantie alles klaar staat voor weer een leuke week met je vrienden en vriendinnetjes. We zouden het leuk vinden als je dit jaar weer mee doet.

Natuurlijk blijven de klassiekers zoals ons bouwdorp en poppendokter zeker bestaan in ons programma. Ook de Sportdag en het Uitstapje staan ingepland, maar omdat het vorig jaar (ondanks het slechte weer) zo goed is bevallen, mg de bovenbouw weer een nacht blijven slapen in hun eigen tent.

Mocht je meer willen weten over wat we precies gaan doen kan je daar alles over lezen verderop op deze site of in dit informatie boekje.

Wederom vragen we weer veel ouders om hulp en we zullen dit op dezelfde manier doen als afgelopen jaren. Ook daarover staat verderop in dit informatieboekje meer vermeld en bijgesloten vind je het opgaveformulier.

Mocht er toch nog iets veranderen in het programma, doordat bijvoorbeeld het weer niet mee wil werken, vind je al die informatie op onze internetpagina: http://www.someren-heide.nl/jvw

 

Ook het informatieboekje en het inschrijfformulier zijn daar te downloaden!

Heel veel plezier en alvast bedankt voor uw hulp.

Adrie van Vliet
Werkgroep Jeugd Vakantie Werk

Programma 2019

Beste kinderen en ouders,

Dit is het programma van de jeugdvakantieweek 2019.
We starten de Jeugdvakantieweek dit jaar op maandag
12 augustus, en sluiten af op vrijdag 16 augustus.
Schrijf maar alvast op de kalenders!

Dit jaar is het thema:

de Jungle

We gaan dit doen op de volgende manier:

Maandag 12 augustus:

  • Hutten bouwen
  • Spreekuur door de poppendokters

Dinsdag 13 augustus:

  • Uitstapje

Woensdag 14 augustus:

  • Sportdag
  • Slopershamer regeert............

Donderdag 15 augustus:

  • "Expeditie 1-5-0-8"
  • Kamperen in de Jungle (Alleen bovenbouw)

Vrijdag 16 augustus:

  • Feestavond