• Verbouwing van de Bunt 800x200
  • kerk 800x200
  • school 1958 800x200
  • Verbouwing van de Bunt Someren-Heide (2013)
  • Sint Jozef Kerk Someren-Heide
  • Sint Jozef School Someren-Heide (1958)

Welkom op Someren-Heide online!

Wij heten u van harte welkom op onze website. Deze website wordt onderhouden door het Dorpsoverleg Someren-Heide.
In elk geval bedankt voor uw bezoek aan Someren-Heide online.

Oprichtingsvergadering coöperatieve dorpswinkel SHop Someren-Heide

A.s. vrijdag 8 november vindt de eerste algemene Ledenvergadering (ALV) plaats van de coöperatieve dorpswinkel SHop. De oprichtingsvergadering vindt plaats in De Bunt, aanvang: 20:00 uur. De feestelijke vergadering is toegankelijk voor de leden, hun partners, de vrijwilligers en anderen die de SHop een warm hart toedragen. Iedereen is van harte welkom vanaf 19:15 uur zodat er tijd is om samen koffie te drinken en om het persoonlijk SHop certificaat af te halen.

Op de agenda staat onder andere de benoeming van het bestuur, de presentatie van de SHop en haar resultaten tot nu toe en de uitreiking van de officiële SHop certificaten aan haar leden. In het bijzonder zal de aandacht uitgaan naar "een feestelijke onthulling" waardoor de SHop meer zichtbaar zal worden in Someren-Heide en omstreken.

De SHop is opgericht om de leefbaarheid van (de kleine kern) Someren-Heide te vergroten. Dankzij de SHop zijn de oudere dorpsgenoten langer in staat om zelf boodschappen te blijven doen en leren onze kleinste inwoners om zelf te SHoppen. Sinds haar oprichting is de SHop een groot succes, mede dankzij de bijna 40 vrijwilligers die zich op allerlei manieren inzetten om het Shoppen in Someren-Heide mogelijk te maken. Momenteel heeft de SHop zo'n 80 leden. De doelstelling is om ten minste 365 leden te hebben (25% van de inwoners van Someren-Heide). De SHop kan namelijk nog wel een extra steuntje in de rug gebruiken zodat zij vol vertrouwen haar toekomst tegemoet kan gaan.

Lid worden van de SHop?
Iedereen die de SHop wil steunen kan voor €50 lid worden. U bent van harte welkom op vrijdag 8 november. U ontvangt dan meteen het officiële persoonlijke SHop certificaat. U kunt zich inschrijven via de lijst in de SHop, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor dan wel na de oprichtingsvergadering.

Meer informatie over de SHop en/of dit persbericht kan via:
Mireille Winkelmolen (voorzitter SHop), 06-23415670 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Aub een berichtje achterlaten indien ik ivm werk niet direct contact op kan nemen)