• Verbouwing van de Bunt 800x200
  • kerk 800x200
  • school 1958 800x200
  • Verbouwing van de Bunt Someren-Heide (2013)
  • Sint Jozef Kerk Someren-Heide
  • Sint Jozef School Someren-Heide (1958)

Welkom op Someren-Heide online!

Wij heten u van harte welkom op onze website. Deze website wordt onderhouden door het Dorpsoverleg Someren-Heide.
In elk geval bedankt voor uw bezoek aan Someren-Heide online.

Nieuws over iDOP

Dit voorjaar sluiten we onze projecten van ons Integraal Dorps-ontwikkellingsplan af. De deadline voor de oplevering van alle projecten is 15 april en we blijven daar mooi binnen. Volgende maand wordt de bouw van de Bunt opgeleverd. De projecten rond de voorzieningen (dorpsondersteuner, medische en zorg, de winkel, een bibliotheek steunpunt), het bedrijfsverzamelgebouw, de overkapping bij Jong Nederland worden allemaal binnen de tijd gerealiseerd.

Na vijf jaar hard werken hebben we in Someren-Heide samen met de gemeente en financieel ondersteund door de provincie heel veel bereikt. De leefbaarheid van onze gemeenschap is flink vergroot en we zijn als gemeenschap toekomstbestendig.

Dat alles is reden tot feesten! Het dorpsoverleg gaat daarom een groot Dorpsfeest organiseren, waaraan iedereen kan deelnemen. Dit feest wordt gehouden op:

Zondag 14 april 2013

Reserveer deze datum in je agenda, want je mag deze dag niet missen!!!

Natuurlijk staat op deze dag de Bunt centraal, want die gaan we, net zoals de winkel, officieel openen. Daarbij kunnen alle gebruikers zich op die dag presenteren aan de mensen uit Someren-Heide. Op welke manier ze dat willen doen, mogen ze zelf invullen. Maar ook andere (buurt-)verenigingen van Someren-Heide, die normaal geen gebruiker zijn van de Bunt, kunnen zich op dit Dorpsfeest presenteren. Natuurlijk komen ook alle iDOP-projecten aan bod en zal er een feestelijk programma worden georganiseerd. Hoe dat er komt uit te zien zullen we samen met de deelnemende verenigingen ontwikkelen. Daarover later meer. Verenigingen die aan dit Dorpsfeest willen deelnemen, kunnen zich daarvoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">.